Referencer

DANSKE LØNSYSTEMER

Vi flyttede ind i vores nyrenoverede lokaler i oktober 2009, og valgte fra starten af Daxiiclean til at stå for rengøringen. Vi ønskede en lokal samarbejdspartner med en personlig kontakt. Det har vi fået i Daxiiclean, og vi oplever aldrig problemer med vores rengøring. Med Daxiiclean har vi en ansvarlig samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet. Vi kan kun på det varmeste anbefale Daxiiclean.

Mette Blomqvist

FUCHS + SIDAL

Vi har fra januar måned d.å. 2009 fået vore lokaler rengjort af Daxii Clean, hvilket vi er særdeles tilfredse med. Vi nyder at vi altid kan regne med at møde til friske rengjorte kontorer m.m. og vi har en tæt kontakt til rengøringsselskabet. Den fleksibilitet Daxii Clean udviser samt den personlige kontakt vi har til ”vores rengøringsselskab” værdsætter vi i høj grad.

Erny Sidal

LESSOR

Ved årsskiftet 2009 valgte vi at satse på et nyt rengøringsselskab – og i dag er vi meget glade for, at vi valgte Daxii Clean. Først og fremmest fordi rengøringen ikke giver anledning til klager, hvilket sparer os for en hel del tid. Skulle der alligevel være noget, som vi ønsker ændret, skriver vi det i vores ’rengøringsbog’, hvorefter tingene hurtigt bliver rettet. Vi har en rigtig god dialog med rengøringsselskabet og er i det hele taget fuldt ud tilfredse med den service, vi får!

June Hummelshøj Bjerg